Συνάντηση αντιπροσωπείας ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με μέλη της Επιτροπής Αγώνα για το μ.π. Γουδί

Την πρόθεσή της να στηρίξει τον αγώνα των κατοίκων για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου Υψηλού Πρασίνου, με ήπιες κοινωφελείς χρήσεις και με προάσπιση του δημόσιου και κοινόχρηστου χαρακτήρα του, σε εφαρμογή των προβλεπομένων από το Π.Δ. εξέφρασε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κατά τη χθεσινή της συνάντηση με μέλη της Επιτροπής Αγώνα.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σημείωσε πως θεωρεί εγκληματικά για τις προοπτικές ζωής των κατοίκων του Λεκανοπεδίου της Αθήνας τον κατακερματισμό, την πολεοδόμηση και την πώληση σε ιδιώτες τμήματος της έκτασης, τη στιγμή που η Πολιτεία δεν προχωρά στην υλοποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 187/2011, το οποίο θεσμοθέτησε τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου και σύσταση φορέα διαχείρισης.

Επισημάνθηκε ακόμη η ανάγκη υποστήριξης των αγωνιζόμενων πολιτών και συλλογικοτήτων ενάντια στην καταστροφική αυτή πολιτική, που, εκτός από συνέπεια της εφαρμογής των μνημονιακών επιταγών, έρχεται ως συνέχεια των παλαιότερων πολιτικών της εμπορευματοποίησης των μεγάλων δημόσιων, ελεύθερων και αδόμητων χώρων της Αττικής.

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=733627

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: